Aktuellt

Årets rekryterare 2010: Jobbpunkt Väst

tisdag 22 mars

Varje år på Guldstänk, Västerås näringslivsgala, delar Jobba i Västerås ut pris till Årets rekryterare som förtjänstfullt rekryterat medarbetare och på ett positivt sätt bidragit till att utveckla arbetsmarknaden i Västerås. I år hissar vi Jobbpunkt Väst med följande motivering: ”Årets rekryterare 2010 har ett stort personligt engagemang med i sitt matchningsarbete. De väjer inte för att skapa möjligheter även för dem som står längre bort från arbetsmarknaden och uppvisar uppmuntrande resultat på att det aldrig är för sent att bli anställningsbar. De lyckas para ett socialt patos med ett effektivt rekryteringsarbete. 2010 års succéartade siffror säger att 75 % av årets 107 avslutade ärenden har fått en anställning.” Grattis Bernt Gustavsson med personal på Jobbpunkt Väst!

‹ Tillbaka