Aktuellt

Jobb att söka: Är du vår nya medarbetare?

onsdag 29 juni

Inspiratör/kommunikatör i arbetsmarknadskunskap

Jobba i Västerås tar med sig näringslivet ut på alla skolor i Västmanland för att inspirera barn och ungdomar att förstå hur de kan bli en del av framtidens arbetsmarknad. Målet är att möta 28 000 elever under tre år och prata arbetsmarknadskunskap.

Vi söker två sociala och positiva inspiratörer som får en kick av att kommunicera, är bra på att anpassa sig i olika grupper, är ansvarsfulla och har ett stort intresse för arbetsmarknadsfrågor. Vi erbjuder dig en spännande, utvecklande och rolig utmaning samt tillgång till ett stort arbetsgivarnätverk. Din uppgift blir att planera projektet samt genomföra inspirerande och energiska lektioner i arbetsmarknadskunskap. Projektet vänder sig till elever i årskurs 4 till sista året på gymnasiet samt deras lärare och föräldrar runtom i Västmanland.

Vi kommer att anställa två personer till vår organisation. Det är nödvändigt att du trivs med att arbeta tätt tillsammans i ett team samt har ett stort intresse för strategisk kompetensförsörjning och arbetsmarknadsfrågor. Det är ett unikt och krävande jobb där du kommer vara ute på skolor och föreläsa en stor del av tiden. Du kommer att träffa lärare, elever, föräldrar, studie- och yrkesvägledare, media och arbetsgivare. Du får gärna ha en pedagogisk utbildning, ha god erfarenhet av att föreläsa samt ha stor vana av ungdomar.

Jobba i Västerås är organiserad som en ekonomisk förening och representerar drygt halva Västerås arbetsmarknad och har i dagsläget kontakt med ca 250 företag i länet. Tjänsten är en visstidsanställning på ett år med start 1/10. Maila din ansökan med CV och personligt brev senast den 5/8 till linda@jiv.se. Märk din ansökan i ämnesfältet med ”Ansökan -inspiratör”. Urvalsprocessen kommer att påbörjas den 9 augusti, eventuella frågor besvaras då.

Kontaktperson

Linda Wiltebo

Projektledare, Jobba i Västerås

070-712 25 50

‹ Tillbaka