Aktuellt

Release för vårt lektionsmaterial!

tisdag 24 januari

För första gången någonsin släpper Jobba i Västerås lektionsmaterial! Och självklart har det inriktning på arbetsmarknaden och syftar till att hjälpa barn och ungdomar i åldern 10 – 19 år att bli lösningen på framtidens kompetensutmaningar! ”Satsningen på Arbetsmarknadskunskap känns som helt klockren” säger Björn Nordén, verksamhetsansvarig för Jobba i Västerås. ”Vi kommer ut från lektioner med skolelever med ståpäls när vi märker hur mottagliga de är för råd kring branscher och jobb”. Under sista kvartalet har JIV:s värld varit en knåpar- och skrivarstuga där staben har plockat fram perspektiv och idéer på jobb och arbetsmarknad som ska hjälpa dagens skolelever att tänka smart kring framtidens arbetsliv. Hela lektionsmaterialet finns på arbetsmarknadskunskap.se.

‹ Tillbaka