Aktuellt

Import av kompetens nästa steg: Utrechts stora Migrationsmässa 10-12 februari

tisdag 07 februari

10-12 februari åker JIV till Utrecht, Holland tillsammans med Automation Region, ABB, Adecco och Smidja. Tillsammans räknar vi in upp emot 1 000 lediga ingenjörsjobb. Migrationsmässan i Utrecht är speciell på många sätt, då ca. 130 000 holländare emigrerar varje år. En majoritet av de 11 000 besökarna på mässan tillhör de som sedan flyttar från Holland till ett nytt land. Sverige som destination är mycket intressant utifrån trygghet och utrymme. Det Västerås kan erbjuda är också – hundratals, om inte tusentals arbetstillfällen för ingenjörer.

”Vi åker till emigrationsmässan för att det råder fortsatt stor brist på ingenjörer och vi måste titta på alla möjliga vägar att hitta kompetent arbetskraft till Västerås” säger Björn Nordén, verksamhetschef hos Jobba i Västerås.

‹ Tillbaka