Aktuellt

Årets rekryterare: Motion Control

fredag 16 mars

Varje år på Guldstänk, Västerås näringslivsgala, delar Jobba i Västerås ut pris till Årets rekryterare som förtjänstfullt rekryterat medarbetare och på ett positivt sätt bidragit till att utveckla arbetsmarknaden i Västerås. I år hyllas Motion Control och Christer Gerdtman med motiveringen: ”Årets rekryterare 2011 är Motion Control. Motion Control arbetar med högteknologiska lösningar till världsledande företag. Vi hyllar dem för att de ser potential i nyexaminerade och brinner för arbetsmarknadsfrågor. Merparten av de anställda kommer direkt från Mälardalens högskola och gjorde sitt examensarbete hos Motion Control. De bygger en söm-lös kedja mellan utbildning och jobb och vågar satsa på unga medarbetare utan tidigare erfarenhet. Lysande.”
Grattis Christer Gerdtman och alla medarbetare på Motion Control!

Läs mer om Guldstänks-galan här

‹ Tillbaka