Aktuellt

JIV på seminarium om kompetensförsörjning hos Arena för tillväxt

torsdag 19 april

Arena för tillväxt, med SKL (Sveriges Kommuner och Landsting), ICA och Swedbank bjöd in Jobba i Västerås, tillsammans med Marie Hallander Larsson, Koncernpersonaldirektör på Swedbank och Kent Johansson (c) EU-parlamentariker till lunchseminarium för att belysa hur näringslivet klarar kompetensförsörjningen framöver. Ett femtiotal gäster ställde frågor och lyssnade på panelens diskussion. ”Vår bild är att vi kommer att behöva arbeta längre, vi behöver föda fler barn, vi måste hjälpa våra barn och ungdomar att gå rätt och vi måste lyckas integrera de oanvända som inte hittar sin plats på arbetsmarknaden – utöver det kommer vi även behöva importera kompetens” säger Samuel Strömgren, projektledare hos Jobba i Västerås.

Marie Hallander Larsson, Koncernpersonaldirektör på Swedbank

Våning 12 hos SKL, Hornsgatan 20

Foto: Gustav Ternander

‹ Tillbaka