Aktuellt

Guld-Sabre till Jobba i Västerås i Bryssel!

torsdag 31 maj

Jobba i Västerås och Care of Haus vann ikväll GULD i Bryssel för den bästa kommunikationskampanjen inom business-to-business i världens största tävling för PR-branschen, Sabre Awards. Vi och vår kommunikationsbyrå belönas för “Excellence in public relations programming”.

- Vilket gensvar, och vilken marknadsföring för Västerås och våra medlemsföretag! Både marknadschefer från globala företag och EU-parlamentariker intresserar sig för våra satsningar, säger Björn Nordén, Jobba i Västerås verksamhetschef.

- Vi är överlyckliga. Det är andra gången på tre år som vi vinner tillsammans över världens mest ansedda kommunikationsföretag och PR-kampanjer, bland 2 200 bidrag från 34 länder, säger styrelseordförande för Care of Haus, Staffan Braw, som är på plats tillsammans med Björn och Care of Haus PR-chef William Möller och creative director Andreas Östman.

Juryn, som bestod av marknads- och kommunikationschefer från några av världens största företag, valde satsningen Import av kompetens i konkurrens med DHL, Londons OS-landmärke ArcelorMittal Orbit och Siemens. Sabre står för Special Achievments in Branding and Reputation, och tävlingen anordnas av amerikansk-brittiska analysföretaget The Holmes Group . Vid årets Sabre Awards var detta en av två nomineringar för oss och Care of Haus då vi även var nominerade till en Silver-Sabre i kategorin “Excellence in content creation”.

‹ Tillbaka