Aktuellt

Nu ser vi fram emot JIV-dagen den 9 maj

torsdag 03 maj

Jobba i Västerås bjuder in 200 beslutsfattare inom privat och offentligt näringsliv för att återigen fokusera utvecklingsområden för vår arbetsmarknad. ”Det är med stor glädje som vi kan välkomna stadsrådet Tobias Billström som en av talarna” säger Björn Nordén, verksamhetschef på Jobba i Västerås. ”Förutom de viktiga perspektiven kring import av kompetens vill vi även lyfta fram vad  bemanningsbranschens betyder för ungdomars ingångsjobb och vårt läns position som ett energikompetenscenter” fortsätter han. JIV-dagens tema är ”På väg mot Sveriges bästa lokala arbetsmarknad” och hålls på Elite Stadshotellet ons 9 maj 11.30-16.30 med  Västerås stad som medarrangör.

Ladda ner programmet för JIV-dagen här

Foto: Clifford Shirley © Västerås & Co.

‹ Tillbaka