Aktuellt

SVT uppmärksammar ingenjörssmässan Jobbshop som går av stapeln sön 9 september

fredag 10 augusti

Söndag 9 september arrangeras återigen Jobbshop på Culturen här i Västerås, en av Sveriges största rekryteringsmässor för ingenjörer. Ett 20-tal arbetsgivare med rekryteringsbehov berättar om sina behov och från 15 städer erbjuds gratisbussar för intresserade ingenjörer. Förra årets mässa samlade knappt 300 deltagare. Bland arbetsgivarna märks bland annat ABB, AddQ, Mälarenergi, Pöyry och Västerås stad. Jobbshop arrangeras av Automation Region, Jobba i Västerås och Västerås Science park.

Under semester och sommartid sker mångas vägval kring yrke och arbete, och därför åkte Jobbshop till Öland, Gotland  och Stockholms skärgård för att berätta om jobbmöjligheterna i Västerås. SVT Tvärsnytt uppmärksammade Jobbshops möten med semestergäster i Köpingsvik – se klippet här  

All info om rekryteringsmässan, deltagande arbetsgivare och bussförbindelser finns på jobbshop.com

‹ Tillbaka