Aktuellt

ECC: Stor satsning på energikompetenser närmsta tre åren

onsdag 26 september

Jobba i Västerås kommer utgöra projektorganisationen för ECC, Energy Competence Center under 2012 – 2015 och tillsammans med styrgruppen arbeta för att lyfta fram Västerås-regionen som en ledande nod kring energi. Fokus under första året är att etablera klustret, genomföra aktiviteter och möten, samverka med Vinnova och Energimyndigheten kring en nationell kartläggning av energibranschen och kartlägga näringslivets behov av energikompetenser.

Styrgruppen består av Per Eckemark, ABB, Klas Wåhlberg, Bombardier Transportation, Kenneth Jönsson, Mälarenergi, Johan Hallén, Westinghouse, Ingemar Skogö, Länsstyrelsen, Anders Teljebäck, Västerås stad, Thomas Wahl, Mälardalens högskola, Staffan Anger, riksdagsledamot, Harry Frank, Kungliga vetenskapsakademin och Björn Nordén, Jobba i Västerås.

‹ Tillbaka