Aktuellt

Rekrytera utländska ingenjörer!

tisdag 15 januari

Tillsammans med Automation Region bjuder Jobba i Västerås in till ett seminarium om matchning mellan utländsk ingenjörskompetens och behovet från svenska automationsföretag 23 januari kl. 8.30-11.30 på Automation center.

- Kompetensförsörjningen på den tekniska sidan och det stora generationsskiftet vi står inför behöver hitta den dolda reserv som finns inom den utländsk ingenjörskompetens i Sverige, säger Björn Nordén. Här måste vi bli mycket bättre att skapa sömlösa kedjor som skapar snabb anställningsbarhet inte minst utifrån näringslivets behov, fortsätter Björn.

På seminariet deltar bland annat Nationell Matchning/AF och enheten för Nationella kunder hos Arbetsförmedlingen, Projektet ” Äntligen jobb” från Swedbank, och ” Svenska för ingenjörer” från KTH.

Anmäl dig till seminariet här

‹ Tillbaka