Aktuellt

Årets rekryterare: ABB och Mälardalens högskola

torsdag 14 mars

Varje år på näringslivsgalan Guldstänk utser Jobba i Västerås en arbetsgivare som förtjänstfullt arbetat med strategisk kompetensförsörjning och på ett positivt sätt bidragit till att utveckla arbetsmarknaden i Västerås.

Årets rekryterare 2012 tar ett långsiktigt ansvar för regionens kompetensförsörjning genom att skapa en gemensam plattform för sina kärnverksamheter och rusta för framtiden. Formalisering skapar möjligheter för fler examensarbeten, bättre matchning med sommarpraktikplatser och ökade insatser för ungdomars teknikintresse. Framtidens kompetensförsörjning i världsklass består av sömlösa kedjor mellan utbildning och arbetsliv. Intentionsavtalet är progressivt, modigt och nyskapande.

Årets rekryterare 2012 är ABB tillsammans med Mälardalens högskola!

– Det känns väldigt roligt att få ett så fint pris tillsammans med Mälardalens högskola. Vi har nu ett långsiktigt samarbete som såväl ABB, MDH och framför allt studenterna kommer att ha stor nytta och glädje av. Tillsammans har vi startat en spännande resa som involverar det viktigaste vi har i våra verksamheter – människor, teknik och forskning. Dessutom känns det extra bra att få göra detta i ABB:s största svenska verksamhetsort, här i Västerås, säger Johan Söderström, vd för ABB Sverige.

Fr vänster: Björn Nordén, Verksamhetschef Jobba i Västerås, Karin Röding, rektor Mälardalens högskola, Helena Malmqvist, forskningschef ABB och Joakim Forsberg, Employer branding ABB

Foto: Kim Norman

Läs ABB:s pressmeddelande kring utmärkelsen här 

Läs MDH:s pressmeddelande kring utmärkelsen här

‹ Tillbaka