Aktuellt

Förstudie om Arbetsmarknadskunskap tillsammans med Regionförbundet Sörmland

tisdag 30 april

Under närmsta kvartalet genomför Jobba i Västerås förstudie tillsammans med Regionförbundet Sörmland för att undersöka möjligheten att starta upp Arbetsmarknadskunskap i Sörmland.

- Vi står i startgroparna till en nationell lansering av konceptet och tycker att det är jätteroligt att Regionförbundet vill titta på förutsättningarna, säger Björn Nordén, verksamhetschef på Jobba i Västerås.

Från maj till till september genomförs testlektioner och lokala forum tillsammans med näringsliv och kommunrepresentanter.

- Vi får nya intresseförfrågningar nästan varje vecka och bygger två olika koncept från start för att skapa möjligheter för kommuner och regioner nära och längre bort. För oss är kvalitetssäkringen och långsiktig hållbarhet och utveckling av satsningen viktig, säger Linda Wiltebo, projektledare för Arbetsmarknadskunskap.

På bilden: Karin Botås, Regionförbund Sörmland och Linda Wiltebo, Jobba i Västerås

‹ Tillbaka