Aktuellt

Arbetsmarknadskunskap har spräckt 15 000-elevers gränsen!

fredag 20 september

Vid gårdagens lektion på ABB-gymnasiet i Sala spräckte Arbetsmarknadskunskap den magiska 15 000-elevgränsen. För att vara exakt har 15 010 elever inspirerats i Arbetsmarknadskunskap sedan vi startade. Satsningen har besökt 85% av alla 7-9-skolor och gymnasieskolor i Västmanland och genomfört över 6 000 enkäter som bekräftar behovet och efterfrågan.

- Vi har ofta ståpäls i klassrummen när vi märker att informationen om jobb och inspirationen om arbetsmarknaden gör att ungdomar får en ny vilja till att plugga och satsa på sin framtid, säger Ted Radgren och Sara Wallentin, som är kommunikatörer i satsningen.

Just nu går Arbetsmarknadskunskap in i en nationell lanseringsfas då förstudier genomförs och uppstarter i omkringliggande län planeras, parallellt med att fördjupningar och långsiktighet planeras i Västmanland.

‹ Tillbaka