Aktuellt

Årets rekryterare 2013: Twindej

lördag 22 mars

Varje år på Guldstänk utser Jobba i Västerås en arbetsgivare som förtjänstfullt arbetat med strategisk kompetensförsörjning och på ett positivt sätt bidragit till att utveckla arbetsmarknaden i Västerås.

Årets rekryterare startade hemma i garaget 2009 och leds av ett tvillingpar. Genom att nyttja kompetens från flygbranschen till tåg och energi har årets pristagare vuxit, utvecklats och varit ett förstaval för stora teknikföretag i Västerås. Av de senaste 20 rekryteringarna kommer 50 procent från flyget – och tar med sig 300 år av kompetens från flygbranschen. I en branschnisch med risk för rundgång visar pristagaren nytänkande och lockar ny kompetens till Västerås samtidigt som antalet anställda ökat med 67 procent.

Det vill vi premiera!
Årets rekryterare 2013 är Twindej!

Se Jobba i Västerås hyllningsannons i VLT här

‹ Tillbaka