Aktuellt

Hösten startar med ”Samtal på taket” – Vart är Västerås arbetsmarknad på väg?

lördag 14 juli

JIV:s höst startar med ett längre samtal mellan Johan Söderström, ABB, Eva Lilja, Västerås stad och Björn Nordén, Jobba i Västerås. Samtalet diskuterar  vilket ledarskap som vår arbetsmarknad behöver för att behålla konkurrenskraft och lösa globala utmaningar. Vilka är höstens knäckfrågor? Hur ser det ut om fem år? Hur tar man hand om sin personliga utveckling – samtidigt som man leder stora och komplexa verksamheter?

Tid: Torsdag 23 augusti kl. 11-13
Plats: På innergården hemma hos Björn Nordén på Skrapans tak (Kopparbergsvägen 14, våning 3)
Maxantal: 75 deltagare
Förtäring: Lättare lunch. Anmäl specialkost

Obligatorisk anmälan senast måndag 20 augusti. Anmälan sker genom formuläret här

‹ Tillbaka