Aktuellt

Samtal på taket – ett nytt sätt att mötas

fredag 24 augusti

Igår kickade vi igång hösten med ”Samtal på taket” – ett medlemsmöte på ett nytt sätt. Jobba i Västerås medlemsföretag bjöds in till ett livesamtal där verksamhetschef Björn Nordén diskuterade Västerås kompetensutmaningar tillsammans med ABBs vd Johan Söderström och Västerås stads Näringslivsdirektör Eva Lilja.

Det landade i ett personligt samtal där frågor kring ledarskap, drömmar, realism, hopp, framtid, jobbiga passager, kompetensförsörjning och annat lyftes fram. Att lösa framtidens kompetensförsörjning är en av vår tid viktigaste frågor för våra företags utveckling och möjlighet att växa. Viktigt är att de lokala företagen i vår stad och vår region kan utbyta erfarenheter och framtidstankar för att vi tillsammans ska kunna lösa framtida utmaningar och vi hoppas att denna nya typ av medlemsmöten kan bidra till det.

Tack till alla som deltog! Vi hoppas på fler givande samtal framöver.

‹ Tillbaka