Aktuellt

Öppet medlemsmöte 15 november: Hur påverkar företagsetableringar Västerås kompetensförsörjning?

fredag 19 oktober

Samtal mellan Bo Dahllöf , stadsdirektör Västerås stad, Maria Brithon-Brinck, personaldirektör ABB, Fredrik Owman, sitechef Bombardier Transportation Sweden, Emad Zand, etableringsansvarig Northvolt, Tobias Hultberg, vd ACC, Torbjörn Bengtsson, affärsutvecklare Västerås stad och Björn Nordén, Jobba i Västerås.

Huvudfokus under detta samtal kommer att cirkulera kring frågor som; Varför är det viktigt med nyetableringar? Varför flyttar företag till Västerås och vad händer med vår kompetensförsörjning? Blir det ännu svårare att hitta kompetens eller blir det motsatt effekt? Hur gör vi för att attrahera människor till Västerås samtidigt som vi ska minska klyftan mellan arbetsgivare och arbetstagare?

Foto: Västerås stad

‹ Tillbaka