Aktuellt

GOTT NYTT ÅR önskar Arbetsmarknadskunskap!

onsdag 08 januari

Under 2019 har satsningen på Arbetsmarknadskunskap träffat 47 640 elever nationellt i mer än 70 kommuner! På det här enkla sättet vill vi tacka alla samarbetspartners som gör det möjligt för oss att träffa tusentals ungdomar årligen för att prata om var jobben finns och hur de tar sig dit. Tillsammans med er arbetsgivare har vi inspirerat och motiverat ungdomar runt om i Sverige till att göra genomtänka studie- och yrkesval – allt för att bidra till en stabil och långsiktig kompetensförsörjning.

I samband med ett nytt år utökas Arbetsmarknadskunskap med fler orter och regioner – och vi säger ett speciellt välkommen till Skellefteå där rekrytering startar i januari!

Läs mer om tjänsten i Arbetsmarknadskunskap i Skellefteå här >>>

‹ Tillbaka