Aktuellt

Nu blir Jobba i Västerås Competence

fredag 17 januari

– Sedan 2008 har vår verksamhet förändrats från en lokal företeelse till en nationell angelägenhet. Idag verkar vi i fler än hundra kommuner under årsbasis med alla våra projekt och satsningar, säger verksamhetschefen Björn Nordén med anledning av namnbytet. Och fortsätter: – Vi vill fortsätta ta tillvara på den energi som finns lokalt, regionalt och nationellt och utveckla vår identitet som en kompetensnod för strategisk och långsiktig kompetensförsörjning och kompetensutveckling.

Under senaste två åren har JIV arbetat strategiskt med sitt identitetsarbetet och efter JIV:s föreningsstämma och dialog med Bolagsverket är det nya namnet klart: Competence Sverige ekonomisk förening.

– Vårt nya namn berättar vad vi är och gör. Och som Competence vill vi fortsätta bidra för att svensk, västmanländsk och västeråsbaserad kompetensförsörjning stärks och förbättras, säger Björn Nordén.

Organisationen kommer fortsätta bedriva Arbetsmarknadskunskap och arbetet med Energy Competence Center, ECC och organisationens nya hemsida kommer framöver finnas på www.competence.se.

‹ Tillbaka